dimecres, 8 de juliol del 2015

La creativitat by Margalida



Seguint amb la mostra dels àlbums realitzats al llarg del curs, avui vull mostrar-vos el realitzat per na Margalida Sabater de 1r ESO C.

Margalida s’ha caracteritzat per fer feina de manera discreta al llarg de tot el curs, s’ha mostrat atenta en les classes i ha estat constant en les feines i tot això es nota, evidentment en els resultats. Amb ella, no puc parlar d’una evolució tant evident perquè s’ha esforçat des del primer minut i no ha baixat la guàrdia fins al final. Així que només em queda mostrar-vos el seu àlbum!

Com podeu veure, per al títol de la portada ha emprat diferents textures per a cadascuna de les lletres donant-li un toc molt divertit i acolorit.

Una característica, aplicable a totes les làmines que ha realitzat per al seu àlbum, és que els detalls emprats combinen perfectament amb la resta d’elements.


El disseny de les làmines és un altre punt a favor de l’àlbum ja que els resultats creatius ajuden a millorar el resultat final. El washitape i la goma eva són els materials escollits per a decorar la següent làmina.


A l’igual que Pau, també ha reciclat altres materials com les càpsules de cafè (em consta que sa mare està molt contenta després de tot el material que tenia acumulat en casa...jajajaja).


Observant el seu àlbum, te n’adones que l’ha fet amb cura i delicadesa perquè és un projecte molt personal, on la seua família és la protagonista. Això de viatjar amb els pares i compartir temps amb ells és molt bonic i plasmar-ho amb imatges i un àlbum és un record per a sempre.


Les làmines han donat resultats molt variats i el resultat ha estat de 10! Ha estat un plaer fer feina amb tu.


Jo no puc dir res més que:

Enhorabona MARGALIDA!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada