dilluns, 5 de novembre del 2012

QUAN LA PUBLICITAT ES CONVERTEIX EN ART

Les marques publicitàries es troben presents en la nostra vida quotidiana i són molts els artistes que les han fet protagonistes de les seues obres. Antonio de Felipe no només les utilitza sinó que les introdueix en altres èpoques utilitzant personatges de quadres de pintors clàssics en la seua obra. Aquests són alguns dels exemples:

Bartolomé Esteban Murillo: El buen pastor (1660)
- Museu del Prado
Antonio de Felipe - Exposició "Mucho más que pop" (2009)
Diego Velázquez: Las Meninas (1656) - Museu del Prado



Antonio de Felipe - Exposició "Mucho más que pop" (2009)



Antonio de Felipe - Exposició "Mucho más que pop" (2009)
Roy Lichtenstein: Mujer en el baño (1963)

Si voleu saber més sobre aquest artista visiteu la seua pàgina web www.antoniodefelipe.es




6 comentaris:

  1. Me gusta tu blog ,sobretodo como has montado la historia de Antonio de Felipe ,me han gustado los retratos de Audrey Heburn y Marylin Monroe.
    Sigue poniendo ideas como esta en tu blog.

    ResponElimina
  2. Hola, Gabriela. Eres la primera seguidora del blog i m'ha fet molt il·lusió. Espero que poquet a poquet, la gent s'anime a consultar-lo ja que la meua intenció és aportar novetats interessants sobre l'art i la creativitat.

    ResponElimina
  3. Hola Isabel, m'agrada molt es blog, es molt interesants. Les obres publicitaries com estan esposades i tot en general esta bastant bé. Per dur poquet temps esta quedant molt creatiu. Tendre en compte mirar es blog mes seguit per veure mes novetats. Segueix així, te esta quedant genial.

    ResponElimina
  4. Hola, Lidia. Està molt bé que fésseu comentaris sobre el blog perquè així em doneu idees per a millorar-lo. Gràcies per consultar-lo i aportar idees constructives. Espero que la gent comence a consultar-lo i puguen sortir treballs interessants per fer en plàstica.

    ResponElimina
  5. Hola Isabel. M'agrada molt el blog, és molt interessant i creatiu. El que més m'agrada és el d'Antonio Felipe estan molt ben fets.

    ResponElimina
  6. Hola, Karla. M'alegro que t'agrade el blog. Espero que les próximes entrades us resulten igual d'interessants. Mira la última entrada sobre la plastilina i a veure si t'animes a fer alguna coseta!

    ResponElimina